Over Mij

Annemarieke de Leeuw

Coach van Kleurenpalet

Mijn naam is Annemarieke de Leeuw. Ik woon in Arkel, een klein plaatsje aan de Linge op een punt waar 4 provincies samenkomen (Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland) Ik ben getrouwd, we hebben 4 kinderen en ik werk inmiddels meer dan 25 jaar met veel plezier  in het basisonderwijs.  In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Fontys als Master Educational Needs-Gedragsspecialist. Scroll verder om meer over mij te lezen.

Naast mijn part-time baan als Intern Begeleider op een Basisschool, begeleid ik kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar met of zonder diagnose op gedragsgebied. Daarbij valt te denken aan kinderen met kenmerken in het autismespectrum, NLD, ADHD/ADD, (faal)angst, tics hechtingsproblematiek, hoog gevoeligheid, depressiviteit,  ODD enz. (voor meer info hierover zie o.a. mijn Blogs van maart en april). Vaak zien we in de basisschoolleeftijd wel symptomen, maar is nog niet helemaal duidelijk waar precies de oorzaak ligt van afwijkend gedrag. Dat is ook niet altijd belangrijk. We kijken in de eerste plaats naar een oplossing. Stilstaan bij een mogelijke oorzaak brengt ons vaak niet verder.

 

In oplossingsgerichte gesprekken en speloefeningen ontdekken we samen hoe we hindernissen en obstakels kunnen aanpakken en overwinnen. Toekomstgericht, op weg naar zelfstandigheid!

 

Maak vrijblijvend kennis zodat we zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hierbij staat eerlijkheid voorop. Als blijkt dat doorverwijzing noodzakelijk is, zal dit al snel blijken. Maar vaak kunnen we na een aantal keren al vooruitgang boeken.

 

Er zijn mogelijkheden voor individuele coaching maar ook voor begeleiding op scholen, of voor het verzorgen van een studiedag(deel)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang af en toe updates en interessante informatie in je mailbox.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang af en toe updates en interessante informatie in je mailbox.